Acreage

Minimalist Retreat

Duffy's Forest

01
Introduction

Through the oversized paneled-oak pivot front door lies a sleek, minimalist interior that provides a modern oasis for a family of five. Upon arrival, the first impression is one of calming, understated luxury.

The 600 sqm residence backs onto the National Park, which beautifully complements the warm interior palette of Calacatta Gold marble, oak and charcoal. Light streams through the expansive floor to ceiling windows dressed in gentle sheer curtains, onto the burnished concrete floors, which are suitably durable for both children and pets.

Outside, the stained Victorian Ash cladding and lightly ghosted recycled brick chimney soften the building’s shape and sit harmoniously against the bush landscape.

Future plans for the property’s upgrades include an expansive pool, tennis court and further landscaping.

Next
Charlotte Park